White Rock Minerals

White Rock Minerals schermt tijdens presentaties aan beleggers graag met onafhankelijke research rapporten die de waarde van het bedrijf veel hoger inschatten dan de huidige beurskoers.

Een recente analyse van ‘Fundamental Research Corp’ becijfert een waarde van A$0,90 per aandeel:

Als je dan als management aan de lopende band kapitaalverhogingen doet die ver onder deze intrinsieke waarde liggen, dan vernietig je constant waarde voor de zittende aandeelhouders.

Op dit moment loopt er weer een kapitaalverhoging waarbij A$2,4 miljoen wordt opgehaald via de uitgifte van nieuwe aandelen aan A$0,15.

Het management verkoopt deze aandelen aan 16,7% van de waarde en dat is onaanvaardbaar.

Bovendien heeft men ook nog een overeenkomst getekend met Obsidian Global Partners waardoor men over een periode van 24 maanden tot A$30 miljoen kan lenen via een converteerbare obligatie.

Deze obligatie kan omgezet worden in nieuwe aandelen tegen A$0,15 per aandeel waardoor Obsidian Global Partners tot 200 miljoen aandelen in handen krijgen.

Op dit moment werden er 157,6 miljoen aandelen uitgegeven waardoor deze investeerder meer dan de helft van de aandelen kan verwerven tegen een prijs die geschat wordt op 16,7% van de onderliggende waarde!

Ik bezit op dit moment een kleine 2 miljoen aandelen (1,3%) van White Rock Minerals en ik zoek steun van andere aandeelhouders om het management te dwingen om:

  1. de converteerbare lening met Obsidian ter goedkeuring voor te leggen aan de bestaande aandeelhouders
  1. aandeelhouderswaarde te creëren door de activa Mt. Carrington en Red Mountain af te splitsen via een aparte notering in Canada

Als je samen met mij de strijd wil aangaan met het management, meld je dan hier even aan.