Contact

Goudhub.com is eigendom van:

SPM Safe BV
Maaseikersteenweg 27
3620 Lanaken, België
Email: nieuwsbrief@goudhub.com

goudhub.com verstrekt geen beleggingsadvies, en ook geen juridisch of fiscaal advies. Eventuele publicaties en/of andere informatie van goudhub.com mogen niet beschouwd worden als beleggingsadvies, of juridisch of fiscaal advies.

 

De informatie op deze website is geen uitnodiging aan de bezoeker om te handelen in effecten. Beleggers dienen voor beleggingsadvies zich te wenden tot hun financieel adviseur.

 

Op alle informatie van deze website en nieuwsbrieven is deze disclaimer van toepassing. Alhoewel wij de informatie, de grafieken en onze commentaren/analyses, zo goed mogelijk proberen weer te geven, is het mogelijk dat bepaalde informatie veranderd is of niet meer juist blijkt te zijn. Indien deze informatie gebruikt wordt voor het kopen of verkopen van financiële producten, bent u zelf verantwoordelijk voor uw beslissingen.

 

Wij geven geen enkele garantie dat de conclusies die wij trekken en de signalen/adviezen die wij geven op basis van onze bevindingen, tot winst of verlies zullen leiden.

 

Wij accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze website. Dit geldt voor onze adviezen in het verleden, in het heden en in de toekomst. Tevens aanvaardt goudhub.com geen aansprakelijkheid voor eventuele koersverliezen, die geleden worden als gevolg van het gebruik van koersen, gegevens of ideeën verstrekt door goudhub.com. In het algemeen geldt dat beleggen risico’s met zich meebrengt. De afnemer van de informatie is zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie.

 

Verwijzingen en/of hyperlinks naar andere websites die niet het eigendom zijn van goudhub.com zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. goudhub.com geeft geen enkele garantie noch aanvaardt enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke sites.

 

Google Analytics

We maken gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in de bezoekcijfers van deze blog en een idee te hebben van de artikels die populair zijn bij onze lezers.

 
Facebook Pixel

We hebben de Facebook Pixel geïnstalleerd omdat we op deze manier de mogelijkheid om je gerichte advertenties te laten zien wanneer je inlogt op Facebook. (Indien je liever geen ads van ons ziet, kan je dit aangeven via Facebook)

 
E-mail

We publiceren een email nieuwsbrief die periodiek (1 tot 2 keer in de week) in je mailbox verschijnt. Deze nieuwsbrief wordt enkel verstuurd naar mensen die daar expliciet om gevraagd hebben.

We gebruiken Getresponse.com om de emailadressen op te slaan en je de mailings toe te sturen. Onderaan iedere nieuwsbrief heb je steeds de mogelijkheid om uit te schrijven. Of je kan ons ook contacteren met de vraag om de nieuwsbrief stop te zetten, je gegevens aan te passen of zelfs definitief te verwijderen.

 
Welke gegevens houden we van je bij?

Als je inschrijft op de email nieuwsbrief, bewaren we enkel je emailadres (soms ook je naam) en dit voor zolang je de nieuwsbrief wil ontvangen. Vanaf het moment dat je uitschrijft, worden je gegevens definitief verwijderd. Je kan deze gegevens steeds inkijken en/of veranderen via de link onderaan de ontvangen emails.