Wanneer de premies hoog zijn

Zoals u wellicht weet, schrijven wij in de regel onze eigen nieuwsbrieven… Gisterenavond echter, bekeken we de nieuwste video van Mike Maloney op Youtube.

Beter kunnen wij niet, zijn verhaal is er \”boenk\” op…

Maloney is een concullega van ons uit de Verenigde Staten. Misschien is hij het meest bekend van zijn serie “Hidden secrets of money”, die makkelijk te vinden is op zijn YouTube kanaal.

De serie is enkele jaren oud, maar zeer zeker ook warm aanbevolen.
(vooral voor onze lezers die soms twijfelen aan hoe dit nu allemaal gaat aflopen voor de edelmetalen. Indien u ooit zou gaan twijfelen aan het nut van goud en zilver in portefeuille, zet u dan “even”, een uurtje of zes, voor deze parel!)

We hebben enkele minuten van zijn video van gisteren (19/10/2022) klaar gezet voor u. Vanaf het moment waarop hij over zilver begint te spreken (de hele post kijken is natuurlijk ook aanbevolen).

\"\"
We gaan echt niet elke week van de arbeid van Mike Maloney profiteren, zo zitten we niet in elkaar.
Als u het fragment bekeken heeft, weet u waarom we de bovenstaande video eenmalig plaatsen.Maloney legt haarfijn uit waarom we met goud999 al een hele tijd dit zilver naar voor schuiven als beste koop.

Bij ons in Europa, is de keuze zelfs nog duidelijker dan in de VS, zeker nu de relatief gunstige margeregeling voor zilveren munten zowel in Duitsland als Estland al verdwenen is.

Kies dus voor veiligheid en de beste verhandelbaarheid voor zowel goud als zilver!

Tot binnenkort!

Het goud999 team.
T: +32 11 960 400 E: info@goud999.com

P.S. Nog niet vertrouwd met ons nieuwe goud999safe platform?

Neem dan zeker even een kijkje op goud999safe.com! Een account aanmaken kan in amper twee minuten en is vanzelfsprekend gratis.