Silversqueeze… KORTE UPDATE vanuit de fysieke Zilvermarkt!

Om 16u00 in de namiddag op 2 februari, noteert de zilverkoers ongeveer op hetzelfde niveau dan afgelopen vrijdag.

Daarmee moet de winst van gisteren worden teruggegeven, maar de koers nu, die is eigenlijk niet zo belangrijk.

Want we hadden vrijdagmiddag al aangekondigd wat er kon gebeuren, we schreven:

Nu lijken de pijlen van de Reddit crowd dus op Zilver gericht!? Behoorlijk terecht, wordt gesteld dat de echte waarde van Zilver, een heel stuk hoger kan zijn dan de koersen die we nu op de tabellen zien.

We willen wel opmerken dat ze nu, met de bullion banks als tegenstander, wel een doelwit hebben gekozen dat over meer slagkracht beschikt dan enkele hefboomfondsen aan de verkeerde kant van een aandelen trade.

Dit zijn geen watjes, ze schieten niet in paniek en hebben diepe zakken. Bovendien slagen de Bullion Banks er ook in om heel veel goede bedoelingen  meteen al “af te leiden” van de essentie.”

Deze uitspraak zouden we slechts heel lichtjes aanpassen vandaag.

Want tot onze verbazing, zijn de Bullion Banks WEL in alle staten en dus in paniek geschoten!

Kijk dus niet naar de koers als enige indicator daarvan, want die kunnen ze voorlopig toch nog wat “managen”. De koers wordt overduidelijk effectief “begeleid”. Iedereen die op zoek is naar een “quick buck” zal zo worden ontmoedigd.

De paniek dan, want die zit elders…

Er is een ongeziene “scramble” aan de gang voor fysiek zilver. Nog niet binnen de CME (Comex), want daar hebben ze nog een hele maand de tijd alvorens er één gram moet worden geleverd.

Maar wel al binnen de OTC markt.

De traders die ook voor ons fysiek zilver uit de markt halen (voor het zilver vrij van btw), geloven nauwelijks wat ze in de markt zien.
De “good delivery bars” verdwijnen en de premies voor elke baar, schieten de hoogte in !

(zolang je het dit zilver beschikbaar ziet om aan te kopen op onze website, is fysieke levering in de kluis gegarandeerd)

De hoeveelheid fysiek zilver die de laatste drie handelsdagen al in veel vastere handen terecht is gekomen, gaat heel zeker een invloed hebben in de rest van 2021.

Zonder de huidige #silversqueeze hadden wij al een goed oog op het potentieel van zilver in 2021.
Dat potentieel, is eigenlijk sindsdien alleen maar groter geworden!

Met Zilver vrij van btw, haal je het meeste fysiek van de markt!