Wat gaat goud doen in 2020?

2019 is een prachtjaar geweest voor goud : van om en bij de 1250 dollar in januari tot meer dan 1450 dollar in december, een stijging van om en bij de 16 %. Maar wat zal 2020 brengen? Is dit werkelijk het einde van de bear market geweest? Of was dit een tussentijdse bubbel, die onder druk van een sterkere dollar weer kan leeglopen?

Om op die vragen een antwoord te krijgen is er eigenlijk maar één event waar u bij moet zijn: de nieuwjaarsreceptie van Brecht Arnaert. Naar jaarlijkse gewoonte brengt hij daar zijn macro-economische vooruitzichten voor het nieuwe jaar, en één nieuwe, exclusieve beleggingstip. Dit jaar draait zijn tip rond het thema “Meten is Weten”. Het betreft hier een beursgenoteerd bedrijf dat volgens Arnaert x 10 kan.

Daarnaast zijn er ook nog tal van andere sprekers, zoals Diederik Schmull, die een analyse zal brengen over de toekomst van de dollar in het licht van de steeds verder oplopende wereldschuld, Sam Hollanders, die zal komen uitleggen hoe je je geld kan verdubbelen in vijf jaar en zelfs een heuse “mystery guest” : één van de beste “hands-on” managers ter wereld, met 30 jaar ervaring, komt zijn investeringstips met ons delen.

De dag gaat door op zaterdagmiddag 25 januari 2020 vanaf 13u30 in Hotel Van der Valk te Beveren en wordt traditiegetrouw afgesloten met een feestelijke receptie rond 19u00. Alle sprekers blijven na voor de receptie, dus er is uitgebreide mogelijkheid om te netwerken. En zoals steeds voegt Brecht Arnaert er ook een stukje magie aan toe. Zou het daarom zijn dat er maar 35 plaatsen meer zijn?

Een ticket kost 75 EUR, partners komen aan 45 EUR.
Reservatie is verplicht: klik hier om een plaats te bekomen.
Annulatie kan tot 15 januari – daarna is de inschrijving definitief.