Reddit veroorzaakt stormloop op Zilver

De Zilverprijs vliegt sinds de opening van de markt in New York uit de startblokken!

Dit kan perfect het startschot zijn voor de volgende move UP van de zilverprijs en van ons mag het.

De reden is dit keer wel erg speciaal.

Wie de laatste dagen het verhaal rond Gamestop heeft gevolgd, heeft nog maar eens kunnen zien dat ons financiële systeem vandaag behoorlijk “bijzonder” is.

Het is echt niet ons beeld van stabiliteit en het toont ook aan wat voor een casino de financiële markten vandaag geworden zijn.

Maarten Verheyen trekt wel een mooie conclusie hieruit, dit is duidelijk een overwinning van de kleine man! Zijn nieuwsbrief van deze namiddag kan je HIER lezen, aanbevolen lectuur!

Nu lijken de pijlen van de Reddit crowd dus op Zilver gericht!? Behoorlijk terecht, wordt gesteld dat de echte waarde van Zilver, een heel stuk hoger kan zijn dan de koersen die we nu op de tabellen zien.

We willen wel opmerken dat ze nu, met de bullion banks als tegenstander, wel een doelwit hebben gekozen dat over meer slagkracht beschikt dan enkele hefboomfondsen aan de verkeerde kant van een aandelen trade.

Dit zijn geen watjes, ze schieten niet in paniek en hebben diepe zakken. Bovendien slagen de Bullion Banks er ook in om heel veel goede bedoelingen  meteen al “af te leiden” van de essentie.
Bij goud999 kregen we zo deze namiddag al meerdere vragen binnen over opties op zilver en welke mijnaandelen dan nu wel het best zijn!

Laten we duidelijk zijn: AL het geld dat NIET naar “echt” fysiek zilver gaat, helpt helemaal niks. Zo zijn futures en opties immers enkel een belofte in de boeken van de Bullion Banks.
(dit is de redeneerfout die een groot stuk van de “Reddit Crowd” maakt)

Maar laten we op het positieve focussen, we staan uiteindelijk aan dezelfde kant en het lijkt goed nieuws voor zilver. Er beweegt tenminste al iets!

We zullen samen bekijken hoe goed dit gaat uitdraaien. Wij zouden graag hebben dat dit de start is van de eerste fameuze rally van 2021!

Al wie ook fysiek zilver van de markt wil halen, doet dat het best en het meest efficiënt HIER met zilver vrij van btw.