Mike Maloney blijft erg optimistisch over goud en zilver

Mike Maloney is een van de meest vooraanstaande experts op het vlak van goud en zilver. Hij heeft meegewerkt aan een reeks op internet genaamd ‘The Hidden Secrets of Money’. De jongste aflevering levert een sterke waarschuwing af. Maloney was immers behoorlijk accuraat in het voorspellen van de crash van 2008 en de gevolgen ervan. De toekomst ziet er niet erg goed uit als we Maloney mogen geloven.

Volgens hem komt er een enorme overdracht van rijkdom. Elk individu kan volgens hem beslissen of deze rijkdom uit zijn zakken verdwijnt, of er in terechtkomt. Er gaan een paar grote winnaars zijn en een heleboel verliezers.

Het grootste probleem voor Maloney is de enorme schuldproblematiek. De wereld is immers overspoeld met massa’s schuld. De eerste crash in 2000 was een aandelencrash.

In 2007 hadden we een aandelen- en vastgoedcrash. In 2016 of 2017 wordt dat een crash van aandelen, vastgoed en obligaties, allemaal tegelijk, omdat er volgens Maloney een perfecte storm op komst is. Ben Bernanke heeft immers een extra 400% geld gecreëerd en de geldhoeveelheid enorm opgepompt.

Deze crash zal volgens hem deflatoir zijn, en het zal echte deflatie zijn. Dat komt door de onderliggende psychologie. Ons systeem kan immers geen deflatie verdragen, omdat het de valuta kapotmaakt. De volgende crash zal het stelsel kapot maken.

Maloney maakt zich helemaal niet druk om de recente daling van goud en zilver. Hij zegt dat beide edelmetalen geld zijn en nog veel veel hoger gaan in de toekomst. Goud is immers echt geld en heeft al gedurende eeuwen waarde bijgehouden voor beleggers. Het zal volgens hem snel en plots gebeuren, en zilver zal samen hoger gaan met goud, en nog veel sneller.

Kijk rond in onze shop voor de beste deals rond goud en zilver!

 

[xyz-ihs snippet=”monsterbox”]