Maund over Zilver

Technisch marktanalist Clive Maund neemt in een recent artikel het potentieel van de zilvermarkt onder de loep. Hij stelt dat zilver nog een minimaal neerwaarts risico heeft, maar vooral een aanzienlijk opwaarts potentieel.

Kleine zwaktes in de prijs zijn momenteel te wijten aan de relatief sterke, maar intrinsiek zwakke dollar en de stijgende rentetarieven. Centrale banken proberen hun schuldenproblematiek op te lossen door extra dollars of andere valuta’s te creëren, wat uiteindelijk zal leiden tot hyperinflatie. Beleggers zullen massaal op zoek gaan naar een veilige, intrinsiek waardevolle investering, aldus Maund.

Bovendien is de voorraad van zilver is eindig. Op dit moment verdwijnt er aanzienlijk meer zilver van de markt, dan er zilver op de markt verschijnt (zie: Een blik op de zilvermarkt). Als het sentiment op de zilvermarkt verandert, zal dit fenomeen wel eens in het voordeel van de prijs kunnen spelen.

Maund voorspelt dan ook dat de stagnatie van de zilverprijs een kwestie van tijd is. Wanneer fiat geld niets meer waard is, ga je blij zijn met zilver in je portefeuille.

Lees het artikel via deze link: Clive Maund Technical Analysis

De best renderende belegging?

Zilver kopen kan gemakkelijk en veilig via Goud999Safe.