Grootste winsten in deze fase!

Het is een enorm bullish omgeving voor goud. De oorzaak hiervan is uiteraard niet ver te zoeken. Veel, zoniet alles, heeft te maken met de ongelooflijke houding van de Amerikaanse president Trump. Die wil echt komaf maken met de oude visies van vroeger. Als gevolg daarvan ging de Amerikaanse aandelenmarkt vorige week vrijdag fors lager.

De goud- en zilverprijs spinnen er natuurlijk goed garen bij. Het was al een hele tijd geleden dat goud en zilver bleven stegen zonder dat ze werden teneergeslagen door traders. Blijkbaar wordt nu dan wel ‘toegestaan’ dat goud en zilver stijgen.

De situatie is heel anders dan een paar maanden geleden. We zien duidelijk dat beleggers op zoek gaan naar veilige havens in dit marktklimaat. De grootste winsten kunnen worden geboekt in dit marktklimaat.

Goud en zilver bieden duidelijk de nodige veiligheid aan beleggers. Wanneer we kijken naar de technische set-up op dit moment, en wanneer de situatie gunstig blijft, dan zou het zomaar eens kunnen dat we los doorstijgen naar de 1700 USD per ounce.

Wat moet je in deze omstandigheden dan kopen? Zilver is enorm goedkoop en de munten zijn zonder twijfel de beste belegging. Ook voor wie fysiek goud wil kopen, zijn er op dit moment buitenkansen te doen.

Zo zijn de oude munten die niet meer worden geslagen, met name de Napoleons, Tientjes en Vreneli’s, op dit moment te koop met een premie van amper 2 tot 2%. Dat is al lang niet meer voorgekomen, en we herinneren ons dat gedurende de crisisperiode van 2008 deze premies al gemakkeljjk konden doorstijgen richting 50%! Doe er dus uw voordeel mee…