Derde aankoopsignaal in 45 jaar voor Zilver!

De zomer van 2019 gaf ons misschien wel DE uitbraak voor de zilverprijs waarop we aan het wachten waren.

Begin november noteert de zilverprijs nog steeds vrij sterk, vermits de correctie in de prijs sinds begin september, eigenlijk tot op vandaag vrij mild is.

De uitbraak van deze zomer heeft nog voor een redelijk spectaculaire ontwikkeling gezorgd… Op de grafieken van Stefano Bottaioli staat nu ineens een duidelijk aankoopsignaal. Dat is interessant omdat zijn indicator nogal kieskeurig is. Dit is nog maar het derde aankoopsignaal in 45 jaar tijd. Zo’n zeldzaam koopmoment, dat zegt genoeg denken we!

Bovendien is het heel leuk dat we het een heel lange termijn indicator hebben, het resultaat geeft potentieel weer letterlijk voor jaren, geen uren of dagen.

Er bestaan vanzelfsprekend geen absolute zekerheden, toch kan de echte “bull market” voor zilver er wel eens aankomen, want ook op fundamenteel vlak zijn er redenen te over om positief te zijn over de vooruitzichten van zilver.

Het zal dan eigenlijk niet zo belangrijk zijn wanneer je in 2019 exact bent ingestapt. het zal wel gewoon zaak zijn om lang genoeg te kunnen blijven zitten.

Vandaar dat fysiek zilver misschien wel de superieure manier is om in zilver geïnvesteerd te zijn.

Op deze manier heb je immers enkele belangrijke voordelen ten opzichte van mijnaandelen of futures. Tijdelijke correcties (die er ALTIJD komen), doen immers niets af aan je positie in fysiek zilver. Mijnaandelen hebben op die moment heel dikwijls de neiging om net dan zonder cash te vallen…

Via goud999.com kan je veilig en makkelijk fysiek zilver aankopen op de meest efficiënte manier, via zilver vrij van btw.