2017: een mooi jaar voor goud

In 2016 hadden veel financieel waarnemers het absoluut niet bij het juiste eind. Denk maar aan de ‘schokken’ die ze te verwerken kregen: een overwinning van Trump en dan nog eens een Brexit erbij. Deze vergissingen stuurden de financiële markten aan. Hiermee samenhangend zagen we ook de opmars van het populisme en de protectionistische beleidsmaatregelen.

Beleggers moeten zich ook in 2017 opmaken voor veel meer volatiliteit op de markten. De onzekerheid heerst immers over de wereld. Er zijn heel wat mogelijke Black Swan gebeurtenissen die niemand op dit moment voelt aankomen. De Amerikaanse markten zijn uiteindelijk de voortrekkers van de beurzen over de wereld, en zo kunnen ze ook Europa en de Aziatische markten mee naar beneden sleuren. De waarderingen zijn trouwens bijzonder hoog op de Amerikaanse beurzen.

Die Black Swans zijn eigenlijk te talrijk om op te noemen, maar we denken bijvoorbeeld aan een escalatie van de Iraanse en Amerikaanse spanningen, een aanzienlijke recessie bijvoorbeeld in China, de ontwikkeling van een handelsoorlog met enorme geopolitieke spanningen tot gevolg, een ontsporende inflatie… noem maar op!

Dergelijke gebeurtenissen kunnen uw beleggingsportefeuille aanzienlijke schade toebrengen indien u niet bent voorbereid!

Daarom is het ook van het grootste belang om opnieuw goud en zilver een stevige plek te geven in uw beleggingsportefeuille dit jaar.

Zilver en goud hebben immers bewezen dat ze waarde bewaren in uw portefeuille. In 2016 zette goud opnieuw een prestatie van jewelste neer: een return van 12% in euro!

En dat voor een belegging die op zich geen intrinsiek risico in zich draagt. Met aandelen kan je deze stabiele rendementen bijna niet meer halen, want hier gaat het om risicokapitaal terwijl goud en zilver pure bescherming zijn in je portefeuille.

2017 wordt volgens ons zelfs nog een beter jaar voor goud en zilver. Waar wacht je nog op om het bij te kopen? Kijk vandaag nog rond in onze shop!

Wat is nu de beste manier om fysiek zilver te kopen?

Kies zeker voor munten (ipv. baren) waar je enkel BTW betaalt op de marge van je handelaar. Dat is eigenlijk verwaarloosbaar en nauwelijks een factor.

Eén van de populairste zilveren munten bij beleggers, is de Philharmoniker.

Goud999 beidt een Monsterbox van 500 Zilver Philharmonikers momenteel aan tegen een zeer scherpe prijs.

Deze worden verpakt in 25 tubes van 20 munten. Samen goed voor 500 ounces zilver. (15,5 kilo!)

Meer info is te vinden op de site van Goud999