Zilver gaat hoger knallen!

De zilvermarkt zal fors hoger gaan de komende jaren, daar mag je gif op innemen. Door de verschillende factoren die momenteel in de markt spelen, zal de prijs fors reageren.

De belangrijkste redenen zijn ten eerste het feit dat het monetaire systeem beleggers zal verplichten om in reële activa te gaan. Aangezien vastgoed een activaklasse is die verbonden is met het financieel systeem en meer bepaald het schuldensysteem, is dat ook geen optie. Goud zal op een bepaald moment zo duur worden dat beleggers gaan vluchten naar zilver. Dat zullen ze doen om hun welvaart te beschermen, en geloof ons, het zal nodig zijn.

Een tweede reden die verbonden is aan een verwachte stijging van het zilvertekort. De volgende zeventien jaar zal het jaarlijkse tekort aan zilver in totaal 1,8 miljard ounce bedragen. Dat suggereert dat al het zilver dat beleggers met ‘vaste handen’ hebben gekocht, moeilijk los te weken is. En heel concreet, wanneer beleggers echt zilver willen aankopen wanneer de situatie dat vereist, zal er gewoon te weinig zilver beschikbaar zijn. En wie dan nog wat zilver wil kopen, zal dat moeten doen aan fors hogere koersen.

We zien in feite een beetje een situatie zoals in 1978. Toen was het netto overschot op de zilvermarkt erg laat. De vraag van beleggers naar zilver was toen enorm. Het gevolg? De zilverprijs ging als een raket omhoog.

Zilver is een erg krappe markt, en dat betekent dat er niet veel nodig is om een forse stijging in gang te zetten. In Europa zien we geopolitieke spanningen toenemen, en zien we dat de euro steeds meer onder druk komt te staan. Beleggers die zich hiertegen willen wapenen kunnen goud kopen, maar op lange termijn is het potentieel van zilver nog veel groter, net omdat het goedkoper is en beleggers die goud te duur vinden, eerder in het witte edelmetaal zullen gaan investeren. Door de krappe markt is er maar een kleine vonk nodig om de hele markt in vuur en vlam te zetten.

Koop vandaag je monsterbox Philarmonikers!

 

Wat is nu de beste manier om fysiek zilver te kopen?

Kies zeker voor munten (ipv. baren) waar je enkel BTW betaalt op de marge van je handelaar. Dat is eigenlijk verwaarloosbaar en nauwelijks een factor.

Eén van de populairste zilveren munten bij beleggers, is de Philharmoniker.

Goud999 beidt een Monsterbox van 500 Zilver Philharmonikers momenteel aan tegen een zeer scherpe prijs.

Deze worden verpakt in 25 tubes van 20 munten. Samen goed voor 500 ounces zilver. (15,5 kilo!)

Meer info is te vinden op de site van Goud999