Schuldencrisis in 2017?

Martin Armstrong is niet van de minste. Hij heeft al verschillende accurate voorspellingen gedaan. Degene die hij nu maakt, is echter een van de minst opbeurende of meest onrustwekkende, zo u wenst. Armstrong voorspelt immers dat we te kampen hebben met een enorme schuldencrisis die dit jaar, in 2017, tot volle uiting gaat komen.

Het ziet er dus niet goed uit, want onderhuids beweegt er heel wat. Er zijn bank runs in Griekenland omdat de overheersende visie is dat Merkel niet zal loslaten en dat Griekenland niet kan betalen. Volgens Armstrong was het echte keerpunt in 2009. Dat voorspelde hij al dertig jaar geleden. 2009 was het equivalent van 1923, toen er vooral veel evolueerde op de valutamarkten.

Momenteel zien we dat de schuldenopbouw sinds het jaar 2008 enorm is toegenomen. Men heeft altijd gezegd dat de oplossing voor de kredietcrisis lag in het afbouwen van de schulden, maar wat hebben we gezien? Juist, dat de schulden enorm zijn toegenomen!

Ondertussen zien we in België dat de inflatie in de buurt van 3% is uitgekomen. Dat heeft ernstige gevolgen voor spaarders en beleggers die hun spaartegoeden aanhouden op een eenvoudige spaarrekening. Elk jaar gaat er zo 3% koopkracht gewoon verloren. Dat is een onhoudbare situatie voor kleine spaarders en beleggers.

De beleggers met wat meer vermogen kunnen diversifiëren richting andere activaklassen. De andere kunnen dat niet omdat ze te weinig middelen hebben en hun geld noodgedwongen liquide moeten houden. De facto komt dit neer op een onteigening of zeer ernstige vermogensbelasting!

Laat het u niet overkomen en zorg ervoor dat je de nodige bescherming hebt ingebouwd in je beleggingsportefeuille. Bescherm je tegen inflatie en tegen onteigening van je zuurverdiende spaarcenten en ga resoluut voor goud en zilver!

Wat is nu de beste manier om fysiek zilver te kopen?

Kies zeker voor munten (ipv. baren) waar je enkel BTW betaalt op de marge van je handelaar. Dat is eigenlijk verwaarloosbaar en nauwelijks een factor.

Eén van de populairste zilveren munten bij beleggers, is de Philharmoniker.

Goud999 beidt een Monsterbox van 500 Zilver Philharmonikers momenteel aan tegen een zeer scherpe prijs.

Deze worden verpakt in 25 tubes van 20 munten. Samen goed voor 500 ounces zilver. (15,5 kilo!)

Meer info is te vinden op de site van Goud999