Deze Zilver analyse lijkt perfect getimed!

Terwijl de goudprijs al wat langer uitgebroken was en vandaag stevig in een stierenmarkt zit, bleef de prijs van zilver toch echt een heel stuk achter op die evolutie van de goudprijs.

Begin deze week publiceerde Maarten Verheyen een analyse over fysiek Zilver die we je zeker willen meegeven. Opmerkelijk is alvast dat deze publicatie op exact het juiste moment kwam (publicatie 16/07).

Deze week breekt de zilverprijs immers fors uit haar dalende trend en dat is bijzonder veelbelovend voor de toekomst!

Die uitbraak startte dus net op de dag dat Maarten de onderstaande video publiceerde, een video trouwens met de titel “Is zilver dan écht een verloren zaak”:

Het meeste zilver voor je geld, met de grootste liquiditeit EN van LBMA kwaliteit, dat kan je HIER terugvinden op de website van goud999.

En de grafiek van de zilverprijs in euro? Die ziet er op het einde van de week (19/07) toch mooi uit! (de grafiek toont de zilverprijs van eind 2013 tot vandaag)

Zilverprijs WEEKGRAFIEK in euro; elk staafje = 1 week prijsevolutie.

Dit is het soort uitbraak die je wil zien. Indien dit zich doorzet, moet echt alles nog beginnen voor zilver de komende maanden en jaren!!!

Fysiek Zilver aankopen kan makkelijk en veilig via Zilver vrij van btw OF alternatief via de monsterboxen met zilveren munten!