De elites willen een nieuwe goudstandaard!

Opvallend feit de laatste weken: we zien opnieuw stilaan meer geluiden opduiken die pleiten voor een nieuwe goudstandaard. Zulke berichten hadden we al lange tijd niet meer gehoord of gezien. Zelfs de nieuw aangestelde president Trump had al dergelijke uitlatingen gedaan. Wat is er aan de hand? Zijn de elites in het geheim de nieuwe wereldorde aan het installeren?

Alan Greenspan is meer dan 90 jaar oud. Zijn hele leven heeft hij zijn reputatie opgebouwd op basis van fiatgeld, als voorzitter van de Fed.

Greenspan heeft zich al verschillende keren, omfloerst of expliciet, uitgesproken ten gunste van een goudstandaard. Politici zoals Ron Paul in de VS hebben al verschillende keren gepleit voor een nieuwe goudstandaard.

De wereldwijde elites, die zich bijna nooit kenbaar maken, hebben meer goud dan wie ook. Het oude spreekwoord luidt immers nog steeds ‘hij die het goud heeft, maakt de regels.’

De huidige situatie in het monetair systeem kan immers niet eindeloos blijven aanslepen. Er moet een manier gevonden worden om de aanzienlijke schulden in het systeem terug te dringen.

Dat kan zomaar ‘overnight’ gebeuren, of tijdens een bank holiday wanneer niemand er zich aan verwacht. Dat is nu eenmaal de kracht van deze elites; zij bepalen volledig autonoom de regels en iedereen moet er zich aan aanpassen.

De schulden in het systeem kunnen met één pennentrek weggevaagd worden, en indien nodig kan een nieuw monetair systeem een belangrijke rol hierin spelen. Goud kan eveneens een belangrijke rol opnemen.

Beleggers moeten zich voorbereiden. Goud heeft een zodanige grote rol in het systeem, dat geen fysiek goud opnemen in portefeuille eigenlijk overeenkomt met enorme risico’s nemen.

Vermijd die risico’s dus en positioneer je met aanzienlijke wegingen in fysiek goud op de eerste plaats, en fysiek zilver anderzijds.

Wat is nu de beste manier om fysiek zilver te kopen?

Kies zeker voor munten (ipv. baren) waar je enkel BTW betaalt op de marge van je handelaar. Dat is eigenlijk verwaarloosbaar en nauwelijks een factor.

Eén van de populairste zilveren munten bij beleggers, is de Philharmoniker.

Goud999 beidt een Monsterbox van 500 Zilver Philharmonikers momenteel aan tegen een zeer scherpe prijs.

Deze worden verpakt in 25 tubes van 20 munten. Samen goed voor 500 ounces zilver. (15,5 kilo!)

Meer info is te vinden op de site van Goud999