Biden aan de winnende hand? Dit is het gevolg voor edelmetalen!

De kansen voor Joe Biden in de Amerikaanse race naar het Witte Huis, worden op moment van schrijven wel erg groot. Onafhankelijk van het feit of huidig president Donald Trump zich uiteindelijk makkelijk zal gewonnen geven of niet…

Wij hebben “de” beslissingsmatrix gevonden die bepaalt welke richting men monetair in de VS uitgaat, afhankelijk van wie wint:

bron: https://twitter.com/LukeGromen

 

Zoals je kan zien, geld drukken is in ALLE scenario’s de toekomst. Je kan en mag dat ook “stimulus” noemen, als je maar begrijpt wat het uiteindelijk betekent.

Dat geld bijdrukken is ook niet erg. Tenminste, als je zelf je “overschot” niet meer spaart in dezelfde euro’s en dollars die Centrale Banken MASSAAL gaan bijdrukken.
Maar traditionele alternatieven zijn natuurlijk tegelijkertijd duur of zeer duur. Aandelenmarkten, obligaties en vastgoed zullen elk hun eigen problemen moeten gaan trotseren de komende jaren.

Edelmetaal dan? Ja natuurlijk.

Niemand kan hun koersverloop feilloos voorspellen maar dat hoeft ook niet.

Goud kan vanzelfsprekend NIET worden bijgedrukt en het is vandaag nog gewoon de ultieme monetaire reserve. Zilver kan ook niet worden bijgedrukt, in een markt die vele malen kleiner is dan de goudmarkt.

Bovendien zien we de omstandigheden waarin steeds meer mensen opnieuw edelmetaal ontdekken de komende jaren verder zetten.

Helemaal ingezoomd naar de korte termijn, lijkt het vandaag vooral Zilver te zijn, dat zich opmaakt voor een uitbraak op de prijsgrafiek:

bron: Netdania

 

We zijn er nog niet helemaal, die uitbraak staat er nog niet… Toch moet je ergens instappen wanneer je een positie in fysiek Zilver wil innemen en de prijzen vandaag zijn gunstiger dan afgelopen zomer. Mits een klein duwtje naar boven, zijn we misschien opnieuw vertrokken voor een volgende rally in de prijs!

Zilver kan je op deze manier het meest efficiënt aankopen!