Rhodium knalt opnieuw door 3.000 USD/ounce!

Met goud999 hebben we een reclame banner op goudhub.com staan met de tekst “DE bull market van 2019”. Als je deze website vaker bezoekt, heb je hem misschien al wel eens opgemerkt.

Waarom stellen we dat? Dat Rhodium de stierenmarkt van het moment is?

Omdat Rhodium vandaag duidelijk verder staat dan de stierenmarkten van zowel Goud als Zilver bij elkaar opgeteld!

Ook in dergelijke stierenmarkten, is het normaal dat er tussentijdse correcties voorkomen in de prijs. Op dit moment lijkt het er sterk op dat we afscheid nemen van zo een correctie.

Dat tonen we even:

Het laatste jaar is al alles behalve saai geweest in de Rhodium markt. Vooral de rally in prijs die eind januari van dit jaar vertrok, was de moeite!

Rhodium – bron: Johnson Matthey

Na een dergelijke rally en dus koerswinst, mag je ALTIJD een correctie verwachten, net zoals wij bijvoorbeeld ook moeten INademen en daarna moeten UITademen… Die correctie kregen we ook! 15% van de koers af tussen einde maart en begin juni 2019.

Maar de laatste dagen zit de koers weer in de lift! Deze namiddag neemt de koers opnieuw de kaap van 3000 dollar (al staat dat zelfs nog niet op de grafiek die we tonen)

Ook nu weer heb je eigenlijk geen enkele garantie over de richting van de koers de komende weken en maanden (zo werkt het nooit). Toch is dit moment een echte KANS. Omdat de koers in het verleden, op momenten die bijzonder hard op vandaag gelijken, vertrok naar boven en vervolgens niet meer omkeek.

Met Goud999 zitten we “in” Rhodium sinds het prille begin van deze stierenmarkt in januari 2017. De bodem van de voorafgaande berenmarkt lag amper zes maanden eerder, in de zomer van 2016. (een berenmarkt die na een top in 2008, de volle acht jaar duurde)

Het uiteindelijke doel is ook altijd duidelijk geweest. De oorspronkelijke analyse was dat de productie van Rhodium in Zuid-Afrika NIET voldoende verzekerd is voor de komende jaren. Dan is de kans groot dat er problemen met de bevoorrading van Rhodium gaan ontstaan. Daar zijn we vandaag nog niet en dat ligt nog voor ons.

Wij hebben vanzelfsprekend ook geen glazen bol, maar de stierenmarkt van Rhodium lijkt nog lang niet gelopen. Om het prijsrecord van 2008 nog maar gewoon te evenaren, moet de koers na vandaag nog steeds bijna maal 3,5.

Praktisch kan je Rhodium aankopen in verschillende formaten baartjes: 5 ounce1 ounce en zelfs 1/10 ounce. Rhodium vrij van btw aankopen is de beste strategie.
Al het Rhodium kan je ook op één overzichtspagina op goud999.com terugvinden.