Mijn grootste belegging ooit

Ik heb de voorbije jaren steeds meer zilver geaccumuleerd waardoor deze belegging nu 43% van mijn portefeuille uitmaakt. 

Het is mijn grootste investering ooit. Nooit eerder stak ik zoveel één belegging. Mijn maximale allocatie voor één individueel aandeel overschrijdt zelden 3%.

43% in één belegging is heel ongewoon. Een dergelijk concentratierisico zal ik waarschijnlijk nooit meer nemen. Dit is once in a lifetime.

Bij zilver stonden voor mij de sterren op één lijn.

Een gigantische upside (mijn koersdoel bedraagt $300 per ounce), een beperkte downside én bijzonder sterke fundamentals. 

Ik heb het net eens nagekeken en ik schreef sinds 2020 maar liefst 236 keer over zilver. 

Het is een nagel waar ik op ben blijven kloppen, maar toch heb ik nog steeds het gevoel dat ik niet genoeg heb gedaan. Dat ik meer had kunnen doen om je te overtuigen van de ongekende kans die voor ons ligt. 

Dus bij deze wil ik nog één keer alle troeven op tafel leggen en alles uit de kast halen om je te overtuigen vooraleer de prijs straks definitief uitbreekt en misschien nooit meer omkijkt.

De komende 6 dagen ga ik je steeds een email sturen met één belangrijke reden om zilver te kopen.

Laat me hiermee beginnen:

Mijn grootste belegging ooit

Beleggers houden amper 1% van hun vermogen in goud aan. 

Zelfs een kleine verschuiving van obligaties of aandelen richting goud, is het equivalent van water drinken uit een brandweerslang. Dit zijn monsterlijke bewegingen en de goudmarkt is te klein om dat kapitaal ordentelijk te absorberen.

En eens beleggers goud kopen, richten ze ook de spotlight op het veel kleinere broertje, zijnde zilver.

De zilvermarkt is tien keer kleiner dan de goudmarkt. Een klein beetje interesse van beleggers is genoeg om deze markt in vuur en vlam te zetten. De voorbije dagen hebben we daar alvast een voorproefje van gekregen.

Maak echter niet de fout om te denken dat je de bull-market reeds gemist hebt. Zilver is de voorbije weken 30% gestegen maar wat is 30% als mijn koersdoel 1.000% hoger ligt?

Dit is waarschijnlijk nog maar het begin.

Groeten,

Maarten Verheyen