Klaar voor een (eventuele) lockdown

We gaan ons hier niet laten vangen aan de discussies over de Corona maatregelen, maar we moeten vandaag wel even de aandacht vestigen op mogelijke gevolgen van opnieuw (nog) strengere maatregelen vandaag of later deze week…

Met de ervaring van de eerste lockdown vorig jaar, moeten we nu vooral in de zilvermarkt wat anticiperen!

Want einde maart nadert en als wij moeten gokken… Dan kan de vlam terug in de pan slaan in de zilvermarkt!

Ook wij verwachten immers “grote” tot “massale” vragen tot uitlevering van metaal uit de CME (Comex), op een moment waarop er bij de aanvoer al serieuze vraagtekens staan.

Beschikbaarheid van het metaal zelf in fysieke vorm, wordt het probleem!!!

Gisteren bereikte ons het bericht dat de Perth Mint in Australië klanten met unallocated zilver nu niet kan uitleveren!
-> Dit verhaal uitspitten zou ons wat te ver leiden hier vandaag, maar wij kunnen wel bevestigen dat de Perth Mint ook echt onvoldoende fysiek zilver heeft op dit moment.
We voorspellen tegelijkertijd ook dat de unallocated klanten van de Perth Mint in dit geval hun zilver wel gaan krijgen. Het gaat voor die klanten misschien lang duren, maar wij denken dat dit toch in orde gaat komen. (het echte probleem zit immers elders, daar zijn de risico’s veel groter)

-> Maar dit verhaal bevestigt natuurlijk wat we al in deze nieuwsbrief schrijven sinds 2013!
Edelmetaal moet je FYSIEK aankopen. Natuurlijk kan je het dan ook tegelijkertijd veilig en verzekerd laten bewaren.

Zorg dat je NIET in unallocated posities of in ETF’s zit wanneer je juist fysiek metaal nodig hebt!

Iedereen die bij goud999 Zilver vrij van btw aankoopt, krijgt toegang tot het platform van SPM Safe en ontvangt de individuele serienummer(s) van zijn/haar aangekocht zilver. 100% gealloceerd Zilver aankopen is echt NIET moeilijk!

Wanneer je na een aankoop de serienummers hebt ontvangen van het zilver dat je hebt aangekocht, dan heb een allocated verhaal, dan ben je zelf duidelijk de eigenaar en ben je safe!

Als je vandaag in “ander” zilver zit en hiervan geen serienummers kan krijgen, dan heb je waarschijnlijk nog de kans om daar nu iets aan te doen!

Zorg dat je edelmetaal “echt” (fysiek) aankoopt

koop hier je zilver!

Tot binnenkort!

Het goud999 team.
E: info@goud999.com
T: 0032 (0) 11 960 400

P.S. Hoe kunnen wij wel Zilver van btw blijven aanbieden, zelfs indien er een strenge lockdown komt en zelfs wanneer er berichten verschijnen over krapte?

Zoals hierboven geschreven, hebben we geanticipeerd op een gelijkaardig scenario zoals er vandaag voor ons ligt. Dankzij ons netwerk in de fysieke markt, hebben we met een gerenommeerde producent van zilverbaren een overeenkomst kunnen maken.

We ontvangen zilverbaren van LBMA kwaliteitprioritair en rechtstreeks uit de productie, geleverd in onze kluizen in Zwitzerland. Dankzij deze deal zitten wij, op zijn minst voor de komende vier maanden, op de eerste rij!

AL het Zilver vrij van btw dat de komende maanden wordt aangekocht, komt achter slot en grendel terecht in een kluis in Zürich!