Eén plaatje, de opportuniteit staat voor onze neus!

Als je deze week maar naar één grafiekje wil kijken, dan stellen we het bovenstaande plaatje voor.

Goud (de prijs van goud dan) staat op een gelijkaardig punt dan in december 2016 en augustus 2018. Ver onder het 40 weeks gemiddelde.

Laten we even kijken wat de opportuniteit was op die twee voorgaande tijdstippen:

Na een bodem in december 2016, zagen we voor goud in euro, een rally van +29% in de prijs over de zes maanden die volgden.

We weten dat 29% vandaag voor sommigen misschien zelfs niet spectaculair klinkt. We zitten immers in een financiële wereld waar alles verdacht veel op een casino lijkt.
In wat voor een gekke situatie zitten we dan?

Maar we hebben het hier wel degelijk over GOUD. Goud ligt in “kelders” van Centrale Banken en is zo, per definitie, “anders” dan ALLE andere activa!

Enkele weken geleden gaven we ook al een eerste aanzet om te tonen hoe goedkoop goud vandaag wel is (hier terug te lezen).

+29% dus… Op een half jaar, dat vinden wij voor de duidelijkheid wel een groot succes. Maar er was nog een punt, waar de goudprijsevolutie leek op die van vandaag: augustus 2018.

De zomer van 2018 was eigenlijk de “echte” start van de beweging die we vandaag zien.

Wie aankocht in augustus 2018, die had in de zomer van vorig jaar, exact twee jaar later dus en in euro, +73% op de teller staan!
Dat was dan de voorlopige top in prijs, vandaag staan we 8 maanden verder. Het positeve daarvan, is dat 8 maanden zeker voldoende lang is voor een correctie. De zwakke handjes gaan de handdoek stilaan wel gegooid hebben. We mogen weer naar boven.

Wat gaat april 2021 dus geven?

Voor ons lijkt de kans groot dat de beweging reeds ingezet is (al is het heel pril). We gaan sowieso ergens opnieuw UP en deze maand lijkt daar een uitstekend moment voor.

For the record: Wij zijn al sinds december 2020 aan het wachten op de start van een echte rally in prijs voor goud. We waren dit keer dus duidelijk te vroeg opnieuw positief, maar we gaan zo de komende rally ook niet missen natuurlijk…

Goud kopen is eenvoudig en je kan op onze website kiezen uit een heel gamma aan baren en munten. Neem zeker HIER een kijkje voor de meest populaire munten.

Tot binnenkort!

Het goud999 team.
E: info@goud999.com
T: 0032 (0) 11 960 400

P.S. Zilver info.

ALS Goud nu ongeveer start aan een move UP, verwachten we dat Zilver niet alleen zal meegaan, maar ook nog eens harder kan blinken.

Wie ontgoocheld zou zijn in de Silversqueeze tot nu toe, die kan nog even gaan kijken wat we in deze nieuwsbrief schreven op 28 januari, helemaal aan het begin van dit verhaal (hier).

Dit ging nooit een snelle overwinning worden, maar geloof ons als we zeggen dat de fysieke zilvermarkt onder constante stress staat. Eigenlijk moest de prijs al een PAK hoger staan, als de fysieke vraag naar Zilver de prijs bepaalde.
Niet getreurd, het potentieel van Zilver is zo natuurlijk nog helemaal intact!

Praktisch: Zoals je misschien gemerkt hebt, zijn we heel even op de rem gaan staan wat betreft de Zilveren Philharmonikers.

Reden: De levertermijnen voor de boxen lopen op en we willen deze bij elk order redelijk houden, ook tijdens deze #Silversqueeze.

Twee alternatieven:
1. Met Zilver vrij van btw koop je MEER zilver voor hetzelfde geld (naast een heleboel andere voordelen zoals verhandelbaarheid en geen btw).

Bovendien kunnen we verklappen dat ALLE echt grote aankopen bij goud999, in zilver vrij van btw gebeuren. Dit is dan ook het zilver met het grootste potentieel in de toekomst! 

2. De boxen met Zilveren Kangaroo’s staan gepland om komende week bij ons te arriveren.
Deze boxen zijn dus vandaag de zilveren munten met de kortste levertermijn! (verzending verwacht vanaf 15/04).
In 2 boxen Kangaroo’s, zitten evenveel munten als in 1 box Philharmonikers.