Dit is een kans!

In onze vorige nieuwsbrief hadden we aangegeven het over een “kers op de taart” te hebben vandaag, maar dat gaan we even uitstellen…

We moeten nu namelijk naar Zilver kijken!

Meer nog, dit is het beste moment sinds het begin van de zomer, zeker voor iedereen die het gevoel kreeg de spectaculaire “zilvertrein” gemist te hebben.

Hier start een volgende kans om aan boord te komen, of om je positie uit te breiden!

De correctie die je nu ziet, is immers een perfect normale correctie in de prijs van zilver.

Qua timing zijn we ook niet verrast, want vandaag is het in New York optie-expiratie waarbij speculanten hun contracten moeten “doorrollen”.
De banken die de dienst uitmaken in die “papieren” zilvermarkt, zien hun kans schoon om nog eens zoals vanouds op de prijs te duwen.

Alle traders met zwakke handjes, worden er nu uitgezet.

Een slimme strategie van de banken natuurlijk, maar ze zijn uiteindelijk als een leger dat al verslagen is. Op de terugtocht met een sterke punch “terugslaan” om de aftocht verder te dekken, is wat ze wel nog kunnen.

De bewegingen in de prijs nu, zorgen voor de opportuniteit als je de lange termijn voor ogen hebt!
(we zeggen lange termijn, omdat de verkoopdruk nu ongeveer kan wegvallen – maar we hebben echt geen idee wat de prijs verder op korte termijn zal doen – niemand weet dat en daarom zijn zowel fundamentele analyse, als de lange termijn van belang)

Voor de zilverprijs, lijkt de papieren futures markt ook nog dominant in het bepalen van de prijs, kijk maar naar de prijzen nu, maar dat is aan het veranderen.

Wij/Jullie kopen immers in 2020 de fysieke zilvermarkt “leeg”!

Zo gaapt er zonder enige twijfel een gigantische kloof tussen het aanbod uit mijnproductie + recyclage en de fysieke vraag van industrie en spaarders/beleggers. Dit kan zo natuurlijk niet blijven duren!

Hoe dan best Zilver aankopen?

De meest efficiënte manier, aan de laagste prijs per ounce vandaag, met ook nog eens de beste verhandelbaarheid in de toekomst(!!!), in fysiek zilver, vind je bij Zilver vrij van btw.

– Aankopen en Verkopen in de meest liquide markt.
– In Fysiek Zilver (GEEN PAPIER!!!)
– Opvolging vanaf nu mogelijk via het nieuwe platform van SPM Safe (zie P.S.)

Koop dus HIER Zilver tijdens deze correctie!