Deze zilveren kilomunten zijn terug beschikbaar

Op zoek naar zilveren munten die de ideale balans vormen tussen investeren en verzamelen? Bekijk dan nu ons assortiment want volgende exemplaren zijn terug beschikbaar.

Afhankelijk van je opzet kies je de KoalaKookaburra of Lunar munten.

Zowel de Kookaburra als de Koala munten vormen een ideale investering in fysiek zilver. Deze munten zijn niet alleen van de hoogste zuiverheid, bij aankoop betaalt de koper van deze munt ook minder dan de prijs van een kilobaar (inclusief 21% btw). Bij verkoop zijn de munten vlot verhandelbaar en noteren ze met een premie ten opzichte van de zilverkoers. Deze aankoop is zeker een verstandige optie om je geld veilig te stellen in edelmetaal.

Wie zowel wil investeren als verzamelen kijkt best ook naar de Lunar munten. Op deze munten pronkt ieder jaar een opmerkelijk design van één van de dieren uit de Chinese dierenriem. Het is de gedetailleerde uitwerking van dit ontwerp en de uniciteit die de munten naast een loutere investeringswaarde bijkomend nog een subjectieve verzamelwaarde geven.

De munten staan nu online en dit is hét moment om er nog één – of meerdere – te pakken te krijgen. Aarzel niet en grijp je kans!

KOOKABURRA

KOALA

LUNAR