2016 Silver Eagles verkopen als zoete broodjes

Een van de beste manieren om in zilver te beleggen, is via munten. Het zijn niet alleen prachtige hebbedingen, het zijn ook perfecte manieren om waarde te transporteren en om ze daarna later in stukjes door te verkopen. En een groot voordeel: de herkenbaarheid. Je hoeft geen analyse meer te laten doen van je fysiek goud omdat deze munten erg herkenbaar zijn.

Vooral de 2016 Silver Eagles verkopen als zoetje broodjes.

Vorige week werden er maar liefst 1,475 miljoen van deze prachtige nieuwe munten verkocht. Dat leidt ertoe dat de verkoop van Silver Eagle munten in de maand oktober is toegenomen tot maar liefst 3,425 miljoen. Year to date zitten we zelfs al aan 34.500.000 stukken.

Een groot deel van de interesse in deze munten wordt gedragen door private beleggers.

Dat is geen verrassing, want zij hebben meer dan ooit toegang tot deze mooie zilveren munten. Het grote voordeel van zilver tegenover goud blijft de onderwaardering.

De goud-zilver ratio staat nog steeds fors in het voordeel van zilver. Op lange termijn kan zilver een enorme inhaalbeweging die ervoor zorgt dat de outperformance van het witte metaal enorme proporties aanneemt.

Goud is een bescherming in je portefeuille, maar het zilver kan je belegging een echte boost geven. Het is als het ware het peper en zout in je portefeuille.

Aarzel dus niet langer en neem vandaag nog een aantal zilveren munten op in je portefeuille, of beter nog, koop meteen een monsterbox!

 

[xyz-ihs snippet=”monsterbox”]